نکات سرآشپز:

نکات نگهداری و طبخ گوشت :

1.    برای پخت بهتر گوشت کافیست با آب گرم و حرارت ملایم پخته شود تا علاوه بر طبخ سریع، مزه ی بهتری نیز داشته باشد.

2.    نرم کننده های گوشت : استفاده از پودر انجیر، کیوی و انبه. گوشت را مزه دار کنید و حداکثر 2 روز در یخچال نگهداری کنید تا نرم شود.



citikala گوشت ,نگهداری ,نکات ,نکات نگهداری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فارسی دانلود مرجع کسب درآمد اینترنتی دانلود کلیپ جدید معرفی کالا فروشگاهی ایلیا چت|چتروم ایلیا|ایلیا چت اصلی اجناس فوق العاده ویناز چت|چت ویناز|چت روم ویناز فروشگاه وب سایت رسمی میلادسهاون ترازو دیجیتال